Пн-Нд: 10:00-21:00
Доставка: від 55 до 70 хвилин

Гункани

Сьогодні популярними гункани є не лише на своїй батьківщині (в Японії), а й далеко за межами цієї країни. Ці ліпні суші належать до традиційної страви. В цій країні. Зовнішнім виглядом суші цього виду схожі на невеликий кораблик (у перекладі з японського "гункан" означає "військовий корабель").Вони є грудочкою рису довгастої овальної форми, який ліпиться руками (готуються суші лише руками). По колу суші обертається широкою смужкою водоростей норі. Зверху на рис гіркою викладається начинка, що містить різноманітні інгредієнти.

Такі суші належать до класичних. У Японії гункани готують лише із сирою рибою. Але в європейських країнах вони адаптовані і готуються зі слабосоленою або копченою рибою.

Види начинок

У суші гункан використовують начинки найрізноманітніших видів. Їх готують:

  • З різною рибою (тунцем, лососем).

  • Крабом, креветкою та іншими морепродуктами.

  • З ніжною сирною шапочкою та овочами.

  • З ікрою (червоної, тріски, летючої риби).

Водорості. Крім норі гункан також роблять із чукою, вакамі (водорості).

Запечені та гострі суші теж можуть готуватися у формі гунканів. При приготуванні спайсі суші начинка та гострий соус перемішуються, і далі їх готують згідно з традиційним рецептом. Крім листа норі, гункани можуть загортатися в огірок.

Відмінна можливість смачно і недорого пообідати або повечеряти – замовити гункани суші в «ZORI». Також у нас можна купити сет для великої компанії, корпоративних заходів чи сімейних свят.

 

При приготуванні суші нашими професійними кухарями використовуються традиційні рецепти та лише найсвіжіші продукти, тому ми гарантуємо високу якість наших гунканів. Доставка суші здійснюється додому чи офіс у вказаний час.